Voorwaarden en levertijden:

Custom made artikelen:

Voorwaarden:

Al onze producten worden speciaal voor u gemaakt en kunnen derhalve niet geruild worden tenzij er een drukfout van onze kant wordt gemaakt, wanneer u zelf spelfouten in teksten aanlevert zijn wij daar niet verantwoordelijk

. Wel controleren wij deze teksten en zullen van te voren contact met u opnemen wanneer wij deze fouten opmerken. Wanneer u niet tevreden bent over ons product, gaan wij dit samen oplossen! Dit kan zijn door een nieuwe druk of geld terug gave. Wij willen graag onze klanten tevreden houden en zullen hier dan ook alles aan doen!

Levertijden:

De levertijd bedraag 2-5 werkdagen. Wij streven ernaar om uw bestelling de volgende dag te versturen. Helaas is dit niet in alle gevallen mogelijk. Wanneer u een product voor een bepaalde datum wilt hebben kunt u contact opnemen via de mail info@locoshirts.nl of het contact formulier hieronder in vullen om er zeker van te zijn dat dit gaat lukken. Uiteraard mag u ook voor alle andere vragen mailen!

 

sieraden en wierook:

voorwaarden:

Indien u niet tevreden bent mag het artikel in originele staat terug gestuurd worden en ontvangt u het geld terug.

 

Levertijden:

op werkdagen besteld, dezelfde dag verstuurd, afhankelijk van de snelheid van postnl meestal de volgende werkdag in huis. 

 

Let op!! I.v.m. corona kan het zijn dat het pakket langer onderweg is door de drukte bij POSTNL.